Çarşamba, Eylül 08, 2010

Tarihten Sayfalar: Viacheslav Datsik

Tarihten Sayfalar köşemizde, geçtiğimiz Ağustos ayında suçlular için akıl hastahanesinden kaçmış bir MMA'ciyi konuk ediyoruz bu sefer: Viacheslav Datsik...
Evet, bu highlight videosunu kesinlikle izlemeniz lazım!! http://video.google.com/videoplay?docid=-2683676985587295275#
01:20 - Krazy Horse Benett ve Mayhem Miller'a örnek hareketler
03:10 - böyle bir hakem müdahalesi görülmedi
04:10 - efsanevi kafa kombinasyonu ve devamında evlere şenlik bir maç

Sevgili Datsik, Rus bir thai boksçu. MMA kariyerinde 4 galibiyeti 9 mağlubiyeti var. Daha çok ringde yaptığı enteresan hareketlerle tanınan Datsik'in tek başarısı 1999 yılında, daha ilk maçında genç Andrei Arlovski'yi nakavt etmiş olması.

2003 yılında üst üste 6 maç kaybedip bir süre boyunca kendisinden haber alınamayan Datsik hakkında tren kazasında öldü diye yalan haberler çıkmış. Sonrasında cep telefoncusu soymaktan hapse mahkum edildiğini ve mahkeme tarafından akli dengesinin yerinde olmadığına karar verildiğini biliyoruz. Ayrıca bir zamanlar Datsik, şimdi yasaklanmış olan aşırı milliyetçi politik parti ''Slavic Union''ın popüler bir üyesi olarak da biliniyor.

1999 yılında Datsik'in ilk maçında sürpriz bir tek yumrukla Arlovski'yi nakavt ettiği, Bas Rutten'in de yorumcu olduğu maçı, bu linkten izleyebilirsiniz: http://www.youtube.com/watch?v=Wpw5Bqcv-aY (7:55'teki takla-tekmeye dikkat)

Görkemli bir tren kazası gibi bi hayat... Datsik!

1 yorum:

Met dedi ki...

sanırım arlovski'nin çenesi bu maçtan sonra bir daha dikiş tutmadı :) pitbull felan dinlemez tabi adam deli !

Yorum Gönder