Cumartesi, Mayıs 30, 2009

Ray Sefo'nun Türkiye'ye selamı var


Yaşayan efsane Ray Sefo ile facebook üzerinden konuşma fırsatı bulduk. Yeni Zelanda'nın en ünlü sporcusu olan, K1'de en fazla nakavtı bulunan dövüşçü olan ve hala aktif spor hayatına devam eden Sefo, Türkiye'deki hayranlarına ''Kansporu'' aracılığıyla selam gönderdi.

Geçen ay ''Mickey Rourke vs Ray Sefo'' başlığıyla yayınladığımız ufak haberi facebook'tan Sefo'ya yollayıp, Türkiye'de hayranları olduğunu bilmesini istediğimi söylemiştim.  Sefo da bana yazdığı cevapta bir kaç tane Türk arkadaşı olduğunu, Türkiye'nin çok güzel olduğunu duyduğunu ve en yakın zamanda Türkiye'yi ziyaret etmek istediğini söylemişti. (Mickey Rourke ile 7 senedir arkadaş olduklarını da ekledi)

Geçtiğimiz hafta DREAM.9'da ringde Sokudju ve Nortje arasında yaşanan gerginlikte, birden Ray Sefo'nun ringe atladığını gördük. Sefo'ya bu olayı sorma bahanesiyle bir daha mesaj atıp bir yandan da Türkiye'deki hayranlarına söylemek istediği bir şey olup olmadığını sordum. Sefo Kansporu'na teşekkür ederek, Türkiye'de bu spora gönül veren ve kendisini destekleyen herkese yürekten teşekkür ettiğini söyledi. Türkiye'ye gelmek isteğini yineleyerek, ''birbirinize sahip çıkın, başınızı belaya sokmayın, çok sevgiler ve Tanrı sizi korusun'' dedi.

Ray Sefo: ''To all my fans and fans of the sport in Turkey thank you all so much for the love and support it really means a lot to me, I hope one day i will make it out to Turkey to say hi to everyone. Until then please take good care of one another and be safe!!! Much love to you all and God Bless!!!''

Zamanında Playstation'da K1 oyunu oynarken hep seçtiğimiz ve KO'larını izlemeye doyamadığımız Sefo ile diyaloğa girmek bizim için çok sevindirici. Umarız Sefo en yakın zmanda Türkiye'yi ziyaret eder ve tanışma fırsatımız olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder